Каталог товарів

УВАГА: ЗАМОВЛЕННЯ ОФОРМЛЯЮТЬСЯ ТІЛЬКИ ЧЕРЕЗ КОРЗИНУ САЙТУ.
ЗАМОВЛЕНЬ У ТЕЛЕФОННОМУ РЕЖИМІ МИ НЕ ПРОВОДИМО!

Подумайте! Вам дійсно потрібно надрукувати цю сторінку?
Сайт vsedoavto.com.ua виступає за збереження природи. Потрібну інформацію Ви завжди можете відправити собі на e-mail чи мобільний телефон

Догляд за автомобілем в зимовий період

Догляд за автомобілем в зимовий період
​На перший погляд, здається, що немає нічого особливого з обслуговуванням автомобіля в зимовий період, поставив зимові покришки собі і поїхав! Все далеко не так. Ось необхідна цікава інформація, яка допоможе автомобілісту.

У захисті від дорожньої солі, допоможе нанесення після миття авто шару воску.

Дно авто потрібно мити сильним струменем води. Слід включати на десять хвилин раз на три тижні кондиціонер, що б зберегти герметичність системи клімат — контролю.

Радіатор кондиціонера потрібно мити водою, що б змити сіль (раз на тиждень).

Акумулятор слід раз на місяць заряджати.

При частих коротких дистанціях їзди, на свічках виникає нагар. Нагар зі свічок забирається просто, при оборотах вище середніх, а краще їхати на четвертій передачі по прямій трасі.

Килимки з тканин в салоні автомобіля слід періодично прати і висушувати. Це допоможе запобігти запахам, обмерзанню стекол зсередини.

Щоб в дорозі несподівано НЕ спорожнів бачок склоомивача, потрібно тримати рівень рідини під контролем. Тому в багажнику має бти завжди з собою миюча рідина.

Зимові шини, як відомо, зношуються швидше літніх через м'якість гуми виготовлення. Тому слід не рідше ніж раз на місяць балансувати колеса, в іншому випадку знос покришок буде нерівномірний.

Після миття кузова замки всіх дверей, кришки багажника слід висушити, продути повітрям з пилососа і обробити маслом. Не завадить змастити замки зовні.

Обов'язково слід контролювати тиск у шинах , тому що через перепади температур він може коливатися .